Tiyatro

Dünya Tiyatro Günü’nde 38 Oyun Ücretsiz!

Published

on

Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü coşkuyla kutluyor ve bu özel günü kutlamak için sanatseverlere büyük bir sürpriz yapıyor. 38 farklı oyunu ücretsiz olarak sahneleyerek, tiyatro severlere muhteşem bir deneyim sunacaklarını duyuruyor.

DT’nin 25 farklı bölgesindeki 36 sahnede gerçekleşecek bu etkinlik, tiyatro tutkunlarını heyecanlandırıyor. Ankara’dan İstanbul’a, İzmir’den Adana’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanında sahnelenecek olan oyunlar arasında klasiklerden modern eserlere kadar geniş bir yelpaze sunulacak.

Ücretsiz biletler, yarından itibaren DT gişelerinden, ilgili müdürlüklerden veya “biletinial.com” internet sitesinden temin edilebilecek. Ankara Devlet Tiyatrosu’nun “Cimri”si, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun “Bella Figura”sı, İzmir Devlet Tiyatrosu’nun “Hamlet”i ve daha pek çok oyun seyirciyle buluşacak.

Bu muhteşem etkinlik, tiyatro tutkunlarının sanatın büyülü dünyasına ücretsiz bir kapı açacak ve unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Siz de bu özel günü kaçırmayın ve kültür ve sanatın zenginliğiyle dolu bu etkinliği kaçırmayın!

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

En Çok Okunanlar